Gta San Andreas tutkunlarının en çok sinirini bozan şeylerden bir tanesi de oyunu silince ya da bilgisayara format atınca kayıtlı oyunların silinmesidir. Ya da görevler çok zor olduğu için bitiremeyen arkadaşlar için Gta San Andreas %100 Save dosyasını yayınlıyoruz.

Gta San Andreas %100 Save (Oyunun bitmiş hali)
Gta San Andreas %100 Save Game

Gta Save Hilesi Nedir?

Bu yamayla birlikte oyundaki tüm görevler bitmiş olacak. Biten oyunda Gta San Andreas özelliklerini kullanabilirsiniz. Tüm haritalara gidebilir ya da tüm silahları elde edebilirsiniz.

İndir: Gta San Andreas %100 Save (tıkla indir)

Üstteki indirme linkine tıkladıktan sonra 10 saniye bekleyin ve ardından sağ üstteki "Reklamı Geç" butonuna tıklayın. Yama otomatik olarak indirilmeye başlayacaktır. Dosyayı indirdikten sonra "Next" diyerek kolayca kurabilirsiniz.

Not: Yükleme esnasında oyun kapalı olmalıdır. Yüklemenin geçerli olması için oyunu yeniden başlatmalısınız.

Eğer kendi kayıtlı oyununuzu kaybetmek istemiyorsanız oyun içinden disket amblemine giderek oyunu kayıt listesinde en sonuncuya kaydedin. Böylece hem %100 Save yaması çalışacak hem de sizin oyununuz kayıtlı kalacaktır.

Gta San Andreas %100 Save hakkında bir sorunla karşılaşırsanız yorumlar bölümünden bildirebilirsiniz. Böylece biz de sorunu gideririz. İyi oyunlar.

Yorumlar